trešdiena, 2013. gada 13. februāris

Vīrs: Iegūšana un uzturēšana

Ievads.
Tikšana pie vīra, viņa uzturēšana un dresūra – tā ir sena tradīcija, kuras saknes stiepjas tālā pagātnē, kad vēl algas rēķināja uz skaitāmajiem mamutu kauliņiem.
Vispārējās ziņas.
Vīrs – vīriešu dzimuma apgredzenots subjekts. Diezgan labi izdzīvo nebrīvē. Pats vairoties nespēj, bet labvēlīgos apstākļos var to veicināt. Nokļuvis mājas apstākļos uzreiz meklē bļodiņu un gultu. Atsevišķi īpatņi vēlas papildus saņemt kalorijas no pudeles. Jāatceras, ka vīra daba ir tālu no pilnības, tāpēc viņam ir nepieciešama papildus aprūpe. Turēt vīrieti labāk siltā un labi vēdinātā telpā.
Izvest vīru pastaigā nav nepieciešams biežāk kā vienu reizi dienā. Vēlams to darīt pavadiņā un ar izturīgu kakla siksnu. Pat vislabāk dresētie vīri, paliekot bez uzraudzības, reizēm nespēj atrast ceļu uz mājām un to mēdz izmantot bezatbildīgas sievietes. Diemžēl, vīru sadales un reģistrācijas punkti (tā saucamās dzimtsarakstu nodaļas) joprojām nedod nekādas garantijas un tas neapšaubāmi iedragā lietotāju tiesības.
Atcerieties, ka vīri nebrīvē mēdz sanīkt un zaudēt daļu no dabiskajiem dotumiem. Daudzi ātri pazūd. Ar laiku vīru drīzāk var uzskatīt, kā saimniecībā noderīgu priekšmetu, kurš turklāt (pie labas kopšanas) estētiski patīkami izskatās.
Iegāde

Būtībā jebkurš vīriešu dzimuma subjekts, kurš atrodams savvaļā ir potenciāli spējīgs kļūt par vīru. Tomēr tas prasa no sievietes lielas pūles un, ak vai, ne vienmēr tas ir tā vērts. Lai iegādātos vīru nepieciešams biežāk būt vietās, kur ganās neapgredzenotie vīriešu dzimuma eksemplāri. Tomēr ne visas šīs ganību vietas kotējas vienādi. Piemēram, alus bārs neskaitās perspektīva vīra ieguves vieta. Visveiksmīgākās medības neapšaubāmi ir nevis vietās, kur ganās bars ar vīriešiem, bet kur var uzglūnēt no slēpņa subjektam, kurš ir atdalījies no bara un ganās viens. Tāds vīriešu dzimuma pārstāvis skaitās perspektīvāks. Kad esat izvēlējusies sev vīrieti, uzmanīgi to ievērtējiet. Ja viņš izrāda pazīmes, kuras liecina, ka subjektam vairāk simpatizē sava bara locekļi vai viņš nēsā labākas augstpapēžu kurpes, kā jūs, tad ar tādu eksemplāru labāk neielaisties – brāķis. Ar visu pārējo vīrieškārtas subjekti maz atšķiras viens no otra un nav nekādas vajadzības vairāk iedziļināties. Labāk ķerties klāt pie pievilināšanas.

Pievilināt vīrieti varat ar ko vien vēlaties. Sākot jau no banālās pudeles, beidzot ar izsaucieniem: „Ak jel…es joprojām nespēju atiet no Žagara spožās piruetes Operā!” vai „Man patīk, kā tu uzkāpi šajā kokā!” Šeit ir plašs lauks fantāzijai. Galvenais, lai vīrietis jums sekotu. Tomēr ņemiet vērā, ka pat, ja jums ir izdevies pievilināt subjektu, tas var būt tikai tāpēc, ka viņš vēlas no jums tikai vienreizēju sava pamatinstinkta apmierināšanu. Lai noskaidrotu subjekta nolūkus un koriģētu tos jums vēlamajā virzienā, nepiekrītiet nekam tādam. Tajā pašā laikā centieties visiem spēkiem viņam darīt zināmu, ka vispār jau arī pati to gribat. Vārdu sakot – sajauciet viņam galvu. Abas galvas. Jūsu mērķis – novest vīrieti līdz tādam pussamaņas stāvoklim, kurā ir iespējams ievilināt viņu dzimtsarakstu nodaļā apgredzenošanas akcijas veikšanai. Uzreiz pēc sareģistrēšanās parasti tiek rīkota kāzu ballīte. Tā ir nepieciešama, lai vīrietis pēc iespējas ilgāk nesaprastu, kas īsti notiek. Daži uzskata, ka jau apgredzenotais vīrs, nonākot labvēlīgā vidē, nekur neliksies. Tie ir bīstami maldi! Ja vien tā būtu, tad vīra turēšanas process jau sen vairs nebūtu tik bīstams, sarežģīts un nepateicīgs darbs, kāds tas joprojām ir.


Dresēšana

Pie vīra dresūras jāķeras klāt uzreiz kā viņš tiek iegādāts. Atcerieties, ka nedresēts vīrs ir bīstams gan apkārtējiem, gan personiski jums! Par spīti vispārējam pieņēmumam, ka vīriem brīvības kāre ir gēnos, pat visneattapīgākais no subjektiem padodas dresūrai. Tikai nepieciešama pacietība un regulāra barošana.

Vīru dresūra (tāpat kā suņu) jāsāk ar vienkāršām komandām: „sēdēt”, „gulēt”, „blakus”, „balsi”. Tomēr komandas ir jāizsaka nevis pavēlošā, bet maigā tonī. Proti – „Dārgais, apsēdies un ļauj man uz tevi paskatīties”, „Atgulies, mīļum, tu noteikti esi piekusis”, „Man ir tik patīkami, ja tu nāc blakus”, „Pasaki man kaut ko, man ir tik mīļš tavs balss tembrs”. Precīzu komandas izpildi neaizmirsties atalgot vai nu ar glāstiem, vai kaut ko garšīgu, lai vīram rastos pastāvīgs nosacījuma reflekss. Tikai tad, ka vīrs šīs vienkāršās komandas ir ielāgojis teicami, ķerieties pie nedaudz sarežģītāku komandu apgūšanas: „Aizej”, „Atnes”, „Novāc”, „Nopērc man”, „Atdod algu”, „Palīdzi manai mātei” utt.utjp.

Atcerieties, ka vīru un medību suņu apmācībā ir viena būtiska atšķirība! Ja viens no mērķiem ir medību sunim iemācīt sastingt, ieraugot medījumu. Tad turpretī vīrus pats galvenais ir atradināt no sastingšanas uz citām sievietēm.

Noslēgums.
Ja pēc visa augstākminētā izlasīšanas, jums vēl nav pārgājusi vēlme uzvelt uz saviem pleciem tādu nastu, tad varam jūs nomierināt – aprūpēts, pabarots, labi nomazgāts un dresēts vīrs var jums sagādāt ne vienu vien patīkamu mirkli. Kaut gan, protams, tas neliecina tik daudz par šī faunas veida labajām īpašībām, kā par pagaidām vēl neizskaustajām sieviešu izcilajām prasmēm un vēlmi piejaucēt vīriešu sugas pārstāvjus.


(c) runeta plašās dzīles. Adoptēts Sabiedrībā ar Ierobežotu Bezatbildību "Murķelis"

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru