piektdiena, 2014. gada 28. februāris

Kā testējām @NOO_kungs gaļas bumbiņas...


Heh. Pieteicos mazā eksperimentā – patestēt @NOO_kungs jauno produktu “Gaļas bumbiņas".
Ko lai saka...
Teikšu kā ir – mājās gatavoju pati un arī uzskatu, ka tāds ēdiens ir veselīgāks. Tomēr pusfabrikātus jau dažreiz var. Pateicoties @NOO_kungs sanāca fiksās vakariņas – apcepjam vakardien vārītos kartupeļus un klāt gaļas bumbiņas, ko pārlejam ar majonēzes un mārrutku mērcīti. Sakarā ar to, ka man ēdāji daudz, vienā reizē testējām visus trīs veidus – vienkārši gaļas bumbiņas delikatese, gaļas bumbiņas ar svaigo sieru un gaļas bumbiņas ar sieru un marinētiem gurķiem.
Secinājumi – kā par garšīgākajām vienbalsīgi tika nobalsots par gaļas bumbiņām ar sieru, tad sekoja parastās, samērā dīvainas emocijas raisīja kombinācija – gaļa, siers, gurķi vienā – neteikšu, ka sajūsmināja. Man tomēr labāk patīk vienkārši piekost klāt gurķi, ne trīs vienā.
Par ēdiena vizuālo kvalitāti – tiešām smukas apaļas gaļas kotletītes, siers atrodas tās vidū, ne pēkšņi iztek pa kādu mistisku atveri. Vienvārsakot – vizuālais 10 balles.
Garšas kvalitāte – iepriekš novērtēju garšības pakāpes, tagad par izjūtām. Manuprāt, man pietrūka pikantuma, un tomēr arī sit cauri, ka nedaudz gaļa noskopota. Bet tā, kā fiksais ēdiens dienas steigā – lieku 8.
Iepakojuma kvalitāte. Ja mājās ir viens vai divi pusēdāji, tad 260g produkta būs pietiekami liels iepakojums. Man nav paveicies – mājās veseli 5 izēdāji, tā kā aizgāja veseli 3 iepakojumi, ar ielīšanu ceturtajā. Ieteikums – varbūt retāk, bet lai ir arī pieejams smgāks iepakojums. Vizuālais norformējums - to jau neēdīsi, bet uzmanību piesaista. Kopā 6 balles.
Vispārējs secinājums - steidzami vajag smuka izskata ēdamu gaļas ēdienu un veikals blakus - droši var izvēlēties "Gaļas bumbiņas".
Ceru, ka kādam noderēs.
http://www.noo.lv/products/galas-bumbinas 

1 komentārs:

  1. Aga, te ir vēl materiāls. Tajā salīdzinātas visas veikalos pieejamās bumbiņas http://bonappetit.lv/lat/melu-detektors/item/galas-bumbinas-ka-tas-radusas-un-ko-piedava-razotaji

    AtbildētDzēst